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1. "As part of Question 20, the Government was asked if vendors are required to provide a license for each of the software listed in Section 2.3 of the solicitation.  Another portion of that same question asked about the software version to provide, to which the Government responded that the latest version is acceptable.  Should bidders take the response that the latest version of each software is acceptable as an indication that bidders must provide a license for each software listed in Section 2.3?"  
Government’s Response:  Referencing the solicitation and Question/Answer set #1, further clarification is that Bidders must provide a license for each required preloaded software. Temporary licenses are acceptable for evaluation.
2. As a follow up to question 16.  The government provides the following further clarification:
Government’s Previous Response:
“A trained technician must be able to replace a screen without any specially procured material from the vendor for replacement.  The tablet must be designed with the specific ability to replace a screen if necessary.”
Government’s Clarification:  A screen may be replaced by government in-house technicians or the vendor/manufacturer.

