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Please see the below response to the clarification question submitted by Industry: 

 

Question: 

 

Requesting clarification regarding the Specified Reliability requirements for the Ground Subsystems 

(GS), Fixed Ground Station (FGS), Transportable Ground Station (TGS) and Shipboard Ground Station 

(SGS) within the RFP at Model Contract Attachment (2) System Performance Specification, Sec. 

3.1.11.2.2 (a-f).   

 

Answer: 

 

Attachment (2) System Performance Specification, Sec. 3.1.11.2.2 (a-f) apply only to Ground Subsystems 

and not to the external components that the Government subsystems interface to. The SPS paragraph 1.5 

System Description further describes that the TCTS Inc II GS variants will interface to a list of external 

equipment components (also see SPS paragraph 3.1.5.2.a, 3.1.5.4.b, 3.3.2.g, and 3.3.7.d). These 

requirements imply that a TCTS Inc II GS is interfacing and exporting data to equipment components 

outside its TCTS Inc II system boundary. Reliability requirements are specific to the TCTS Inc II GS 

variants of FGS, TGS, and SGS, not the external equipment components that TCTS Inc II GS variants 

must interface to.  The PGS reliability is the same as the other GS variant (FGS, TGS, SGS) because of 

how SPS 3.1.11.6 Operational Availability requirement allocated reliability requirements to each of 

TCTS Inc II four Subsystems (GS, PS, RRU, and PSE). 

 


