Sources Sought USMC G/ATOR RFI Questions and Answers for M67854-11-I-0214:

Q1. Section 3.1 (Company Capabilities Statement) of the RFI references a 20 page limit. Is the 20 page limit just for Section 3.1 or does it apply to the whole response (i.e.: Section 3.1 – 3.3)
A1. The 20 page limitation applies to all of section 3.1
