For Official Use Only
                                       Questions and Comments
N00024-11-R-5207

	Document Description
	Page #
	Section/ Paragraph
	Question/ Comment
	Proposed Action/ Change
	

	CAB FoA Q&A response

posted 20 Oct 2011

CAB Classified Q&A Response

Posted 17 Aug 2011

WS32894-2

WS35589


	12

1
	Question 48

3rd row (2nd response)

Table A-II, C-II

Appendix A
	A previous question referenced The CAB  FoA specification 35589 appendix A pages A-4,5:

The azimuth beam widths listed for CAB-E receive and transmit modes are not consistent. (Transmit minimum over 2 times larger than that specified for receive)  Possible copy/paste issue. No EIRP specified for CAB-S 2-beam, only single beam. Possible copy/paste issue.

Is it intended that the specified elevation angle roll-offs apply to the multi-beam mode for both CAB-S and CAB-E?

The proposed action/change was:

Clarify CAB-E azimuth receive and transmit beam widths.

Clarify CAB-S 2-beam EIRP.

Clarify CAB-S and CAB-E elevation roll-off requirements.

The government response on 20 Oct 2011 was: 

The requirements for the Tx & Rx are different and are driven by the DDS system functional requirements. The specification is sufficient as written. For CAB‐S, dual beam EIRP is equivalent to medium power.  

In the 17 August Q&A Response WS 32894-2 was listed as the precedent document for the rolloff requirements.  The beam width requirements are also different between WS32984-2 and WS 35589. If WS32984-2 is the superseding document for the beam width requirements it creates an inconsistency with the 20 Oct 2011 Q&A response 
	Identify CAB FoA Specification WA35589 as the superseding specification for CAB FoA with the exception of beam roll off, which should meet System Segment Specification WA 32894-2.

.


	The CAB FoA is intended (See section 1.0/1.1 of the SOW)  to be capable of working as part of the existing CEC System (i.e. using the existing IDD); while including all CAB capabilities as outlined in the SOW.  The full CAB capability will be realized through future IDD changes (see section 3.1.4.1 of the SOW).

As such, considering a final product, as described above, both specifications have equal precedence.  The government does not intend to restrict design approaches for the development effort.  All specifications should be considered to provide the optimal solution to maintain the capability to operate in the current CEC System while exhibiting the ability to perform full CAB capabilities.
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