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Q1:	How many points of connectivity will there be in each classroom and where?
A1: 	One in each classroom, next to the computers (See Amendment 0004 PWS 1.7.2)

Q2:	Will both classrooms have speakers or just the one dual projector classroom ?
A2:	Each classroom has four speakers, totaling 8 (See Amendment 0004 PWS 1.7.1)

Q3:	Will both VGA and HDMI connectivity still be required?
A3:	It's optional (See Amendment 0004 PWS 1.7.2)

Q4:	How many personnel will we be providing training for ?
A4: 	No more than 10 (See Amendment 0004 PWS 1.7.2)

Q5:	Will the control devices be required to be placed on the base network?
A5:	No. (See Amendment 0004 PWS 1.7.2)

Q6:	Will the base be supplying an electrician to handle the disconnection and reconnection of the electric screens ?
A6:	Yes. (See Amendment 0004 PWS 1.6.4) 

Q7:	Please provide screen dimensions for the existing projection screen in Ceremonial Hall.
A7:	100 inches.  Please refer to paragraph 1.6.2 in PWS

Q8:	Please verify Scope of Work in Ceremonial hall: i.e. are we to provide a new digital video 
	processor (switcher) in this space, a new blu-ray player, a new equipment rack, etc.?
A8: 	Yes. Please refer to paragraph 1.6 in PWS

Q9:	The Ceremonial hall has several generations of hardware, including an existing blu-ray player, an
Extron System 7SC video switcher, and various other items, is the vendor to integrate to this 
existing hardware or is our solution for the space to be stand-alone except for a connection to 
the room audio system?
A9:	Please refer to paragraph 1.6 in PWS

Q10:	1.7.1 Equipment: bullet one requests "1 EA 1080p 3LCD Projector HDTV 4:3"; no such projector 
	exists, please provide more specifics as to the desired goal in the space?
A10:	Please refer to paragraph 1.7.1 in PWS

Q11:	Please provide a minimum brightness specification desired for the space to provide more firm 
	design guidelines.
A11:	Unknown

Q12:	The existing projector mount is c-clamped to the structural steel, Vendor may not be able re-use 
	this existing mounting system for the new projector as it would violate safety and installation 
	standards.
A12:	Please refer to paragraph 1.5 in PWS

Q13:	What video formats are desired for projection in the Ceremonial hall? VGA, DVI, HDMI, 
	Displayport,  S-Video, Composite?
A13:	Per projector specs, Video Formats:  480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p/60, 576p (See Amendment 0004 PWS
1.7.1)
